KIRIKKALE
25°

Serkan Akdeniz, İl Genel için başvurusunu yaptı

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Serkan Akdeniz, AK Parti’den Bahşılı İl Genel Meclis Üyeliği için müracaatını yaptı.


Kırıkkale, ilçe ve kasabalarında Mahalli İdareler Seçiminin heyecanı yaşanırken diğer bir taraftan da İl Genel Meclis Üyeliği için başvurular yapılıyor, Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Serkan Akdeniz, AK Parti’den Bahşılı İl Genel Meclis Üyeliği için müracaatını yaptı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Kırıkkale’nin tanınmış simaları arasında yer alan iş insanı Serkan Akdeniz, Bahşılı İl Genel Meclis Üyeliği için başvurusunu yaptı. AK Parti’den başvurusunu gerçekleştiren Akdeniz, “Saygıdeğer hemşerilerim Bahşılı Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurumuzu partimizde siz değerli büyüklerimin katılımıyla il binamızda il başkanımıza takdim ettik."

"Çıktığımız bu yolda da bize destek veren programımıza katılan katılmayan arayan soran iyi dileklerini bize ileten tüm hemşehrilerimiz çok ama çok teşekkür ederim. Niyetimiz hayır akıbeti güzel olur inşallah” dedi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Yiğit Hamza’nın hayatını çaldı!

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Pazar esnafına hayırlı işler ziyareti 

İlginizi Çekebilir

112’ye asılsız çağrı oranı yüzde 72,04

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55871

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171